Sådan udløser du din virksomheds Internet of Things (IoT) potentiale!

Læs denne spændende danske IoT rapport, som giver et godt indblik i hvor langt danske virksomheder er i forhold til udlandet, eller hvor langt de ikke er, når det kommer til at integrere IoT løsninger i forretningen. Rapporten giver også konkrete anvisninger på hvordan virksomheder kan komme i gang med IoT initiativer.

Du kan også tage fat i Airgate for et uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi kan vende IoT potentialet i din virksomhed, som kan føre frem til ’den gode IoT business case’.

Airgate er en IoT løsningsleverandør som hjælper virksomheder i gang, eller videre med eksisterende IoT projekter. Airgate rådgiver, og udvikler i dag IoT løsninger til en række danske virksomheder med global afsætning.

Airgate tilbyder end-2-end IoT løsninger, som binder maskiner og enheder sammen. Airgate kan levere alt fra, løsningsrådgivning og løsningsdesign, valg af kommunikationsteknologi og udvikling af HW/SW, til implementering, håndtering og drift af IoT løsninger.

Løsninger som skaber værdi, ved at forbedre arbejdsgange og processer, øger ressourcer til kerneforretningen, og som understøtter udviklingen af nye forretningsområder.

Læs hele rapporten på digital.di.dk

Læs evt. mere på: www.airgate.dk